Soutus Sofwa



Soutus Sofwa atau NadaMurni II ?? Saya pun tak pasti mana satu sebenarnya. Tapi kedua-duanya memang wujud. Kumpulan nasyid kanak-kanak ni memang famous masa saya kanak-kanak dulu (famous di kalangan kanak-kanak..hehe). Sampai sekarang pun lagu2 nyanyian kumpulan ni masih dinyanyikan oleh kumpulan baru seperti ae-man dan siddiq. Kebanyakannya ae-man (murid sekolah SKTTDI 2) yang nyanyikan semula. Tapi nyanyian asal tetap lebih sedap dan 'feel'.

Walaupun 2 album; Adik Adikku Sayang dan Dengarlah Sayang dah diterbitkan semula (digitally remastered) oleh In-Team Records dengan Nadi Permata, tapi kat sini adalah rakaman asal, yang dulu punya, bukan digitally remastered punya. Cuma cover-album Dengarlah Sayang, saya ambil yg baru punya.
Special thanks and credits to saudara asyraff (http://wewr.multiply.com) because album Jam 7 was taken from him.

Adik Adikku Sayang

Zulhafizi

[Download] SOUTUS SOFWA - Adik Adikku Sayang
[Download] SOUTUS SOFWA - Al-Anbiya'
[Download] SOUTUS SOFWA - Buai Laju Laju
[Download] SOUTUS SOFWA - Insa Altum
[Download] SOUTUS SOFWA - Jasa Guruku
[Download] SOUTUS SOFWA - Mengenal Binatang
[Download] SOUTUS SOFWA - Pohon Restu
[Download] SOUTUS SOFWA - Praise Be To Allah
[Download] SOUTUS SOFWA - Selamat Tinggal Ibuku

: : : : : : : : :E L F A I Z I : : : : : : : : : E L F A I Z I: : : : : : : : : :


Dengarlah Sayang

Ini rakaman asal. Bukan dari terbitan terbaru In-Team Records dan Nadi Permata. Cuma cover-album sahaja yang baru, bukan yang lama punya.

Zulhafizi

[Download] SOUTUS SOFWA - Berkelah
[Download] SOUTUS SOFWA - Dengarlah Adikku Sayang
[Download] SOUTUS SOFWA - Kupohon Restumu
[Download] SOUTUS SOFWA - Mari Bersyukur
[Download] SOUTUS SOFWA - Mari Dengar Nasihat
[Download] SOUTUS SOFWA - Membantu Ibu Ayah
[Download] SOUTUS SOFWA - Menjaga Kebersihan
[Download] SOUTUS SOFWA - Tebarkanlah Salam
[Download] SOUTUS SOFWA - We Are Your Servant

: : : : : : : : :E L F A I Z I : : : : : : : : : E L F A I Z I: : : : : : : : : :


Jam Tujuh

Zulhafizi

[Download] SOUTUS SOFWA - Anak Anak
[Download] SOUTUS SOFWA - Bantulah
[Download] SOUTUS SOFWA - Bonda
[Download] SOUTUS SOFWA - Guruku
[Download] SOUTUS SOFWA - Jam Berapa
[Download] SOUTUS SOFWA - Jam Tujuh
[Download] SOUTUS SOFWA - Jasa Guru
[Download] SOUTUS SOFWA - Ma'al Hijrah
[Download] SOUTUS SOFWA - Salam Ibu Ayah
[Download] SOUTUS SOFWA - Sang Suria
[Download] SOUTUS SOFWA - Selawat
[Download] SOUTUS SOFWA - Ummul Hamman
[Download] SOUTUS SOFWA - We Are Your Servant

: : : : : : : : :E L F A I Z I : : : : : : : : : E L F A I Z I: : : : : : : : : :


Akhlak Mulia

Kepada sesiapa yang masih ada album ni, boleh tolong hubungi saya tak? Kaset album ni dah takde pada saya. Mungkin dah hilang, atau mungkin kena pinjam. Hubungi email saya. Saya nak tau list lagu dalam album ni. Kalau ada mp3 nye sekali, lagi bagus. Boleh kongsi :-)

Zulhafizi

[Download] SOUTUS SOFWA - Akhlak Mulia
[Download] SOUTUS SOFWA - Tuhan Bantu Kami
[Download] SOUTUS SOFWA - Tunaikan Solat
[Download] SOUTUS SOFWA - Ummiku Sayang

: : : : : : : : :E L F A I Z I : : : : : : : : : E L F A I Z I: : : : : : : : : :


Nada Murni II - Ummiku Sayang

Zulhafizi

[Download] NADA MURNI II - Akhlak Mulia
[Download] NADA MURNI II - Berpakaian Sunnah
[Download] NADA MURNI II - Guruku Yang Sejati
[Download] NADA MURNI II - Jam Tujuh
[Download] NADA MURNI II - Mentari Pagi
[Download] NADA MURNI II - Pukul Berapa Sekarang
[Download] NADA MURNI II - Selawat
[Download] NADA MURNI II - Ummiku Sayang

: : : : : : : : :E L F A I Z I : : : : : : : : : E L F A I Z I: : : : : : : : : :

E L F A I Z I © 1430-1432H,2009-2011M by ZuLhaFizi.idRis
zulhafiziidris@yahoo.com